Anar a: Contingut » | Menú principal »


Qui som

líniazero edicions i comunicació és una empresa de serveis editorials fundada el 2006 per Rosa Mercader, editora, i amb seu a Barcelona. Té com a objectiu principal oferir serveis de caràcter editorial a institucions públiques i privades, entitats culturals, empreses, etc., per a l’edició de tot tipus de publicacions en format imprès i electrònic.

L’equip de líniazero edicions el composa una xarxa de més de trenta professionals de sòlida trajectòria que es caracteritzen per la seva dedicació a l’ofici i el rigor amb què l’executen.

Els processos de treball estan sotmesos a un control permanent per fer-los adequats, eficients i duradors. Tot això permet donar una resposta positiva als compromisos adquirits en termes de qualitat i calendari. Busquem sempre el rigor en l’edició i la qualitat en el disseny i la manufactura.

Ens interessa que la nostra feina deixi la mínima petjada en el medi ambient. Per això tenim en compte criteris de sostenibilitat en el funcionament de l’empresa, i en els processos i materials que utilitzem.

líniazero edicions publica també llibres amb segell editorial propi i va ser seleccionada per formar part de l’exposició “Petits editors, grans llibres” organitzada pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny) a Barcelona.

Amb aquest web us volem informar dels projectes editorials en què participem. Trobareu també informació actualitzada a facebook i al nostre butlletí digital; us hi podeu subscriure a lz@liniazero.com.

Entenem que la nostra activitat està vinculada al món que ens envolta. Per això col·laborem amb entitats compromeses amb l'entorn i que treballen per millorar la vida de les persones:

  • Associació Lectura Fàcil, compromesa amb les persones que tenen dificultats lectores, perquè puguin fer seu el dret a la lectura i accedir a textos de tot tipus. Hi hem destinat els beneficis de la venda de la llibreta líniazero 2011.
  • Gepac és el Grupo Español de Pacientes con Cáncer, la veu dels pacients amb càncer de l'Estat espanyol davant les administracions, empreses farmacèutiques i altres entitats relacionades. Estem preparant un llibre fotogràfic sobre el càncer de mama, els beneficis del qual destinarem al Gepac.
  • Eina, escola de disseny i art (Barcelona) i els alumnes de disseny gràfic, que des de 2011 dissenyen les llibretes de líniazero: Cristina Bailach (2011), Aleix Farràs (2012), Berta Mir (2013).
  • També hem col·laborat amb Palfest, Aasara i la Fundació Step by Step.

5 anysWeb especial 2006-2011

FacebookSegueix-nos a facebook