Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Nova guia del Museu Van Gogh d'Amsterdam

Seguint la convulsa biografia de Vincent van Gogh, aquest llibre desgrana el desenvolupament artístic de l'artista i les influències que van configurar el seu estil. Conté moltes il·lustracions de la seva obra, tant de dibuix com de pintura.

A líniazero hem fet la traducció i l'edició de la versió castellana.

 

NUEVA GUIA DEL MUSEO VAN GOGH de Amsterdam que nos acerca al universo del pintor siguiendo su convulsa biografía. Profusamente ilustrado con su obra, tanto de dibujo como de pintura. En líniazero nos hemos encargado de la traducción y edición de la versión en castellano.

THE NEW GUIDE TO THE AMSTERDAM VAN GOGH Museum recounts the moving story of the artist while introducing the most famous paintings on display at the Museum. We at Liniazero are responsible for the Spanish edition. linea de separación

Javier Sicilia i la seva lluita pacífica a Mèxic

Un nou volum de la col·lecció Eines de Pau, Seguretat i Justícia de l'ICIP. Javier Sicilia, després de l'assassinat del seu fill per forces paramilitars, va liderar les caravanes per la pau que, a peu, van creuar Mèxic demanant justícia i l'acabament de la violència generalitzada al país. Un exemple de reacció civil pacífica relatat per la periodista Marta Molina.

ESTE NUEVO VOLUMEN DE LA COLECCIÓN Herramientas de Paz, Seguridad y Justicia del ICIP recoge el proceso de formación y realización de las Caravanas por la Paz en México, liderado por el poeta Javier Sicilia. Un ejemplo de reacción civil pacífica al a violencia paramilitar y estatalizada.

THE POET JAVIER SICILIA iniciated a series of civil marches thoroughout Mexico following the murder of his son at the hands of paramilitary forces. Thousands of Mexicans joined the marches and they became a symbol of a peaceful response to violent government abuses. A new book by the Catalan International Peace Institute.

linea de separación

 

 

La Coctelera

 • COSTURES A FLOR DE PELL, altre cop a Barcelona

  El juny l'exposició produïda per líniazero i amb fotografies de Koen Suidgeest ha format part de la jornada Entre Nosaltres sobre càncer de mama i qualitat de vida. A més, ha estat exposada a consultes externes d'Oncologia de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. L'han vista més de 2.300 persones!

 • BON ESTIU!

  Marxem de vacances però us deixem amb un parell de curiositats. Fins al setembre!

  LA BIBLIOTECA SOTA TERRA

  TOT EL DADAISME en un web
 • Una il·lustració estiuenca de...

  ... Agustí Sousa.
 • Ens segueixes a facebook?

 

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa