Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Trenta anys més tard, OTAN no!

En aquest nou volum de la col·lecció Eines de Pau, Seguretat i Justícia de l'ICIP (#17), el Centre Delàs d'Estudis per la Pau ofereix una informació excel·lent sobre l'evolució de l'OTAN i el flagrant incompliment de les tres condicions del referèndum de 1986. Ahir com avui, l'opció militarista no és la millor per resoldre els conflictes internacionals.

 

LA EVOLUCIÓN DE LA OTANen los últimos 30 años y el flagrante incumplimiento de las tres condiciones del referendum de 1986 en un breve pero completo análisis del Centre Delàs d'Estudis per la Pau. Un nuevo volument de la colección Eines de Pau, Seguretat i Justícia del ICIP:

IN 1986 SPAIN VOTED IN A REFERENDUM whether the country should remain in NATO. This book analizes the evolution of the organization in the last 30 years and how the three conditions established in the referendum were never respected. By the Centre Delàs d'Estudis per la Pau in Barcelona.linea de separación

Un Estat català sense exèrcit és possible

El seminari Estat de Pau proposa les claus per construir un estat desmilitaritzat dins del context internacional d'avui, complex i globalitzat, que planteja seriosos reptes en termes de seguretat nacional. És el volum #18 de la sèrie Eines de Pau, Seguretat i Justícia de l'ICIP.

¿ES POSIBLE UN ESTADO SIN EJÉRCITO en el mundo actual? Este libro propone puntos de reflexión para avanzar hacia una sociedad menos militarizada en un contexto internacional globalizado y de gran complejidad. Es un estudio del seminario Estat de Pau.

IS A STATE WITHOUT ARMY A TRUE POSSIBILITY in the current world? This book developes some main clues to start moving towards a less militarized society in an international context of globalized complexity. It is a study by the seminar Estat de pau, Barcelona.

linea de separación

 

 

 

 

La Coctelera

  • COSTURES A FLOR DE PELL ara a l'Hospital de la Vall d'Hebron a Barcelona

    L'exposició de fotografia sobre càncer de mama de Koen Suidgeest produïda per líniazero edicions torna a Barcelona per tercera vegada. Si encara no l'heu vista, ara la podeu visitar a l'edifici Pavelló Docent, planta 1, de l'hospital de la Vall d'Hebron fins al dia 10 d'octubre.

  • Fotògrafs indispensables

    foto MaierVivian Maier

    Bruce Davidson

  • Felicitats, Miguel, pel cartell de la Mercè!

  • sí, sí! Som a facebook

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa