Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Busques pis a Sant Cugat?

L'Ajuntament de Sant Cugat ha inaugurat una nova seu de l'Oficina Local d'Habitatge, que informa i s'ocupa d'assumptes relacionats amb el lloguer o compravenda de pisos i cases.

Nosaltres hem dissenyat i produït els anuncis que van sortir a premsa i els fulletons informatius.

 

 

HEMOS DISEÑADO y producido los anuncios y folletos que informan de la nueva sede de la Oficina Local de la Vivienda en Sant Cugat del Vallès.

WE HAVE DESIGNED and produced advertisements and information leaflets for the new seat of the Local Housing Office in the town of Sant Cugat del Vallès.linea de separación

Intensifiquem la tasca com a traductors

Molts dels llibres que hem editat eren en diversos idiomes i això ens ha permès crear un sòlid equip de traductors. Arran d'això, en els darrers mesos ens han arribat força demandes per traduir. Als textos científics de l'Institut d'Estudis Catalans, s'hi han afegit els de temes educatius per a P.A.U. Education i els d'art per al MACBA, Cultural Affairs i la Fundació Vila Casas.

 

imatge llibreta  

 

INTENSIFICAMOS nuestros servicios de traducción, que ofrecemos de forma independiente. A los textos científicos para el Instituto de Estudios Catalanes se añaden los de temática educativa para P.A.U. Education y los de arte para el MACBA, Cultural Affairs y la Fundación Vila Casas.

OUR TRANSLATION services are in high demand. We have translated scientific documents for the Institute of Catalan Studies, educational articles for the P.A.U. Education and art texts forCultural Affairs, and the MACBA and the Vila Casas Foundation in Barcelona.

linea de separación

 

La Coctelera

 • 2013: Any Espriu

  Lavínia, o la Barcelona de Salvador Espriu, és la protagonista d'un llibre que estem preparant per a l'Ajuntament de Barcelona. Quina relació tenia l'escriptor amb la ciutat? On ha deixat petjada? Quina documentació gràfica en podem trobar? En això estem.

  (dibuix de Josep Pla-Narbona)
 • Un dibuix de ....  ... Miguel Gallardo

 • Ja tens el llibre de fotos del SOMORROSTRO?

  Ara és llibre recomanat per la llibreria La Central. No te'l perdis!

 • Continuem guanyant seguidors a facebook. Només hi faltes tu!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa