Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

2013: tercer any amb l'escola Eina

Un relat inèdit de l'escriptor de novel·la negra Parker Bilal és el punt de partida perquè els alumnes de segon curs pensin el millor disseny per a la llibreta de líniazero. L'alumne que guanyi el concurs prepararà les arts finals i farà el seguiment a impremta: serà el seu primer encàrrec real.

Aquesta col·laboració, que ens fa una il·lusió especial, la duem a terme juntament amb Pilar Gorriz, dissenyadora gràfica, i la impremta Syl. En els anys anterior els guanyadors van ser Cristina Bailach (2011) i Aleix Farràs (2012).

POR TERCER AÑO CONSECUTIVO colaboramos con la escuela de artes y diseño Eina (Barcelona) encargando a los alumnos de segundo curso que diseñen nuestra libreta anual. Este año el punto de partida es un relato inédito del escritor de novela negra Parker Bilal.

YET AGAIN AND FOR THE THIRD TIME we cooperate with Eina, Arts and Design School (Barcelona). The 2nd year students have been asked to come up with a design for our 2013 notebook inspired by an original story by crime writer Parker Bilal.

linea de separación

Consolidem les nostres aliances

Des del 2012 estem establint aliances amb altres empreses de l'àmbit de la comunicació per tal d'ampliar els serveis que us oferim. Una d'elles és PUTPUT, especialitzada en la realització de webs: ells hi aporten la part tecnològica i nosaltres l'estràtegia i control de continguts. Amb ells ens hem presentat ara al concurs per a la nova web del MNAC.

imatge llibreta  

CONSOLIDAMOS LAS ALIANZAS que, con el objetivo de ofrecerles más servicios, venimos construyendo desde 2011 con empresas del ámbito de la comunicación. Con PUTPUT, especialista en webs, nos hemos presentado al concurso para la realización de la web del Museo Nacional de Arte de Catalunya (MNAC).

WE ARE CONSOLIDATING THE ALLIANCES with communication companies that we have been creating since 2011 in order to increase the services we can offer you: With our latest partners, web specialists PUTPUT, we are putting together a tender for the new website of the Catalan National Museum of Art (MNAC).

linea de separación

 

La Coctelera

  • AMANT DEL TEATRE? Tenim el regal que necessites.

    Manel Gausa t'ofereix l'únic llibre de fotografies de l'escena barcelonina dels anys 50 i 60. Un llibre esplèndid, en edició limitada, que trobaràs a la teva llibreria.

  • GRÀCIES, Ana Yael, Tania Villanueva, Jacqueline Mosnar i Raquel Marín pels dibuixos que han il·lustrat els nostres butlletins del 2012.

    babel


  • Esperem que passeu un bon Nadal i que el 2013 sigui un any ple de projectes!  • Encara no ens segueixes a facebook?

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa