Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Esboç del món del segle XVIII

En el marc de la commemoració del tricentenari del setge de Barcelona, el MUHBA proposa un ampli recorregut pels cinc continents per saber què passava en el món mentre els barcelonins lluitaven per salvar la seva ciutat de l'atac dels Borbons.

A líniazero hem traduït i revisat els textos de l'exposició i del llibret de sala. Hem treballat amb 24 idiomes.

¿CÓMO ERA EL MUNDO en el siglo XVIII? El MUHBA propone un recorrido por los 5 continentes que permite recordar qué pasaba en el mundo mientras los barceloneses defendían su ciudad frente a las tropas borbónicas de Felipe V. En líniazero hemos traducido y revisado los textos de la exposición y del cuaderno de sala; hemos trabajado con 24 idiomes diferentes.

WHAT WAS GOING ON IN THE WORLD in the 18th century? The exhibition at the MUHBA offers a tour across the five continents which illustrates what was happening overseas while Barcelona was defending itself during the siege of the city by Bourbon troops. We have translated and corrected the texts, into up to 24 languages.linea de separación

El Somorrostro al Centre Cívic del Besòs

Del 10 al 28 de febrer podreu visitar al Centre Cívic del Besòs (Rambla de Prim, 87-89, Barcelona) l'exposició de les fotografies que va fer Manel Gausa l'any 1956 i que formen part del llibre Somorrostro. Crònica visual d'un barri oblidat, publicat per líniazero.

A més, us convidem a la tertúlia moderada per la historiadora Mercè Tatjer en què antics habitants del barri parlaran sobre com era la vida a les barraques. Serà el dijous 13 de febrer a les 19:30h.

imatge llibreta 

EXPOSICIÓN DE FOTOGRAFÍA del desaparecido barrio de barracas Somorrostro, en Barcelona, realizadas por Manel Gausa en 1956. Forman parte del libro Somorrostro. Crónica visual de un barrio olvidado, publicado por líniazero.

PHOTOGRAPHY EXHIBITION with images of the former shanty-town of Somorrostro (Barcelona) taken by Manel Gausa in 1956. You will also find them in the book Somorrostro. A visual chronicle of a forgotten neighbourhood, published by líniazero.

linea de separación

 

La Coctelera

  • No és pas tard per desitjar-vos un feliç 2014!

    Dibuix de Miguel Bustos

  • Costuras a flor de piel, preparant l'exposició!

    Koen Suidgeest ha fet les últimes fotos per a l'exposició de sensibilització sobre el càncer de mama. Aquest any 2014 tenim una cita a Barcelona i una a Madrid, totes dues patrocinades per Sanofi. Podeu seguir les novetats a www.costuras.org.

  • A tots els il·lustradors que heu participat en els nostres butlletins del 2013: GRÀCIES!

    Begoña Chezz, Ina Fiebig, Miguel Gallardo, Miguel Olivera, Nuria Rodríguez, Sergi Madonar.  • Tot el que vulguis saber de líniazero, ho trobaràs a facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa