Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic aquí

El primer llibre sobre balls Bollywood!

Energía, color i alegria desbordant que va de la música a la pell. Molt il·lustrat i amb un DVD, per aprendre a ballar-ne fàcilment les diferents variants.

És el segon llibre de la col·lecció Cabriolé y el baile, una coproducció de líniazero i Cabriolé Dansa. Destinem 1€ de les vendes a la associació Aasara.

 

coberta de Bollywood     coberta de hip hop

Para aprender a bailar Bollywood fácilmente, presentamos el primer libro del país sobre estas danzas. Muy ilustrado y con un DVD, es el segundo título de la colección Cabriolé y el baile, una coproducción de líniazero y Cabriolé Dansa. Destinamos 1€ de las ventas a la asociación Aasara.

Bollywood made easy. Learn how to dance with help of the numerous photographs and the DVD. The second volume in the Cabriolé y el baile series, a coproduction of líniazero and Cabriolé Dansa. 1€ of the sales is contributed to the association Aasara.

linea de separación

Alumni: el talent de la UOC

La comunitat de graduats de la UOC ja té revista en paper, una nova publicació que permet als gairebé 23.000 exalumnes continuar en contacte amb la universitat. Publicada en català, castellà i anglès.

 

coberta d'Alumni  

La comunidad de graduados de la UOC ya tiene revista en papel, una nueva publicación que permite a los casi 23.000 exalumnos seguir en contacto con la universidad. En catalán, español e inglés.

The UOC Alumni have from now a new printed magazine, which will also allow them to stay in touch with the University. Published in Catalan, Spanish and English.

 

linea de separación

 

La Coctelera

 • Aquest any líniazero edicions dóna suport a la fundació Step by step, el centre capdavanter de recuperació per a lesionats medul·lars,
  logo de step by step

  i a l'associació Aasara, que treballa amb els nens i nenes del carrer a Mumbai (Índia).

  logo de aasara

 • Petits editors, grans llibres, l'excel·lent exposició del FAD on trobareu aquest llibre de líniazero, serà a la biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses fins al 31 de maig. Absolutament recomanable!

 • Un dibuix de...

  dibuix de joma

  ... Joma

 • Sangria de cítrics

  Reivindiquem la sangria i us proposem aquesta variant fresca, lleugera i engrescadora.

  1/2 de vi jove
  1/4 de moscatell
  1/4 de refresc de llimona
  llimes, llimones i taronges

  Talleu els cítrics a trossos força grans i barregeu-ho tot en un recipient gran. Afegiu-hi glaçons i serviu-la molt freda!

  Cortar los cítricos en trozos grandes. Mezclar todo, añadir hielo y servir ¡muy fría!

  Cut citrics in big pieces and mix all the ingredients; add ice cubes and serve very very cold!


Si no voleu rebre més el nostre butlletí envieu un mail a lz@liniazero.com posant en l'assumpte "baixa"