Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Crònica visual d'un barri oblidat

Ja està imprès el llibre de fotografies inèdites de Manel Gausa sobre el Somorrostro. Un reportatge únic sobre el barri que va veure néixer la bailaora Carmen Amaya i que Barcelona va relegar a un oblit de dècades.

És una coedició de líniazero edicions i l'Ajuntament de Barcelona que trobareu a la vostra llibreria per Sant Jordi.

 

YA ESTÁ IMPRESO este libro de fotografías únicas del barrio del Somorrostro de Barcelona, en el que nació la bailaora Carmen Amaya. Son fotos hasta ahora inéditas de Manel Gausa y una coedición de líniazero edicions y el Ayuntamiento de Barcelona.

FRESH FROM THE PRINTER'S, this book of impressive and unique photographs by Manel Gausa of the shanty town of El Somorrostro (Barcelona). They were taken in 1958, during the Franco regime, and six years before the quarter was definitively knocked down by the authorities.

linea de separación

L'hora del comiat

La tanatopraxia és la ciència de preparar i conservar els morts, de donar al cos un aspecte natural que, per exemple, ajudi a superar el decés de les persones estimades. Per encàrrec de l'Instituto Español de Tanatopraxia hem dissenyat i editat l'únic manual que existeix en llengua castellana per aprendre aquesta professió.

 

imatge llibreta  

 

LA TANATOPRAXIA es el ciencia de preparar y conservar a los muertos para, por ejemplo, ayudar a superar el deceso de un ser querido. Por encargo del Instituto Español de Tanatopraxia hemos diseñado y editado el único manual que existe en castellano para aprender esta profesión.

EMBALMING is the science of preserving and preparing humain remains in order to make them suitable for open display at funerals. We have designed and edited this book for the Spanish Embalming Institute. It is the only manual in the Spanish language that teaches these skills.

linea de separación

 

La Coctelera

  • Llibreta líniazero 2013

    Berta Mir, alumna de l'escola EINA, ha guanyat el concurs per a la llibreta 2013. El seu disseny, basat en l'art de Roy Lichtestein, il·lustra un relat de Parker Bilal, que podeu trobar al nostre facebook. La seva proposta és la primera de les que us presentem a continuació, la resta de finalistes han estat: Pol Pintó, Edgar Mestre, Marc Oriol, Raimon Mercadé i Raquel Martos.

  • Hem renovat el web!

    Entreu a www.liniazero.com per descobrir les novetats del nostre web!

  • Un dibuix de ....


    ... Ina Fiebig

  • Ja ens segueixen 180 persones a facebook. I tu?

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa