Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Salvador Espriu: l'escriptor de Lavínia

L'Ajuntament de Barcelona publica el llibre concloent sobre la barcelonitat de Salvador Espriu. Textos i poemes de l'escriptor, cites diverses i més de 200 fotografies, algunes inèdites, donen suport a la tesi que Ramon Balasch defensa en aquest volum.

A líniazero hem participat en la configuració del contingut i hem portat tota l'edició, des de la documentació gràfica fins a les arts finals. El disseny és de David Torrents i Silvia Míguez.

SALVADOR ESPRIU, escritor catalán que fue propuesto varias veces para el premio Nobel, era decididamente barcelonés, a pesar de los intentos de adscribirlo a otras ciudades. Este libro documenta con textos y fotografías esta barcelonidad. Hemos participado en la configuración de los contenidos y nos hemos encargado de toda la edición.

SALVADOR ESPRIU, a Catalan writer who was proposed several times for the Nobel price, certainly felt to be a citizen of Barcelona and not other cities, as it has often been said. This book offers texts anf photographs to prove this belonging. We have participated in deciding the contents and have taken the whole publication process under our responsibility.linea de separación

Dignitat en el treball

Aquest protocol en format electrònic dóna directrius per prevenir, detectar i actuar davant de casos de discriminació que afectin els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona. A líniazero l'hem dissenyat i hi hem incorporat la interactivitat.

 

PROTOCOLO DE PREVENCIÓN, detección y actuación en casos de discriminación o que afecten la dignidad de los trabajadores y trabajadoras del Ayuntamiento de Barcelona.Tiene formato electrónico e interactivo y lo hemos diseñado y editado en líniazero.

PROTOCOL FOR PREVENTING, detecting and taking action in case of discrimination at work against the employees of the Barcelona City Council. We have designed it and implemented the interactivity.

linea de separación

 

La Coctelera

  • Be-Libris s'estrena

    El mapa de tu talento, d'Arancha Ruiz, és el primer llibre que publiquem amb el segell Be-Libris.


  • Costures a flor de pell viatja: Ciudad Real i Lisboa

    Del 6 al 27 d'octubre l'exposició ha estat al Convento de la Merced de Ciudad Real. I del 6 al 20 de novembre al Lisboa Story Centre de Lisboa (Portugal). Al llibre de visites s'hi podia llegir, per exemple: "Un bellíssim projecte amb dones d'un gran coratge i una força de voluntat fora de l'habitual." / "Veritablement artístic. La vulnerabilitat transmesa amb els contrastos de llum sobre la foscor se't grava a la ment com una cicatriu." / "Molt bonic! Commovedor! Meravellós!// Més informació a www.costuras.org i al facebook.


  • Fotografies del Somorrostro al Centre Cívic la Barceloneta

    Una nova oportunitat d'assaborir l'exposició de Manel Gausa. Fins al 9 de gener.


  • Per estar al dia del que fem, segueix-nos a facebook

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa