Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Desè aniversari de l'Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull va néixer el 2002 amb un objetiu clar: promoure la cultura i llengua catalana al món i reforçar les relacions entre els territoris que comparteixen aquesta llengua.

Per celebrar els 10 anys han publicat aquest llibret que es fa ressò de les activitats més destacades en la seva trajectòria. Nosaltres l'hem editat, dissenyat (Pau de Riba) i produït (Syl).

SE CELEBRA EL 10º ANIVERSARIO del Institut Ramon Llull, cuya finalidad es dar a conocer la cultura y lengua catalanas en el mundo. Nosotros hemos editado, diseñado e impreso el librito que resume las actividades realizadas.

The 10TH ANIVERSARY of the Ramon Lull Institute, whose aim is to promote Catalan culture and language in the world. We have designed, edited and published a booklet summarizing the institute's activities since 2002.

linea de separación

Campus per la Pau, nou format per al 2012

Estrenem format per a la memòria del Campus per la Pau (UOC): un quadríptic que recull les accions empreses el curs 2011-2012 i les novetats de cara al 2013. I hem decidit que no calia que totes les cobertes fossin iguals.

N'hem fet el disseny (Pau de Riba), la realització editorial (en tres idiomes) i la producció (Syl).

imatge llibreta  

NUEVO FORMATO para la memoria del Campus por la Paz (UOC): 8 páginas que resumen el curso 2011-2012 y dan pistas para las actividades de 2013. Lo hemos diseñado, editado (en 3 idiomas) e impreso en líniazero.

A NEW FORMAT for the UOC Campus for Peace Annual Report: all in 8 pages that provide a summary of the 2011-2012 academic year, along with a preview of the activities for 2013. We have designed, edited and produced it in three languages.

linea de separación

 

La Coctelera

 • MANEL GAUSA, Retrats d'una època, 1956-1966

  El passat 7 de setembre vam presentar al Casino de Vic el llibre de fotografies de teatre de Manel Gausa. HI van participar també en Toni Serrat i en Josep Font i la companyia de teatre Cia. Teartum. L'exposició es pot veure fins al 7 d'octubre.

 • Si us perdeu per Escòcia, no deixeu de visitar aquestes llibreries:

  babel

  The Ceilidh Place, Ullapool

  The Old Town Bookshop, Edinburg
 • Un dibuix de ....  ... Ana Yael

 • Recorda que ens pots seguir a facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa