Si no veieu bé les imatges o al text li falten els accents, feu clic aquí

Tres contes maputxes

Entitats catalanes i xilenes han publicat aquests contes en chedungun, castellà i català per al Programa de Suport a l'Educació Intercultural Bilingüe de la Comuna d'Alto Bío Bío (Xile).


coberta del llibre Kay-Kay

coberta del llibre Zorro Leon coberta del llibre Zorzal

Entidades catalanas y chilenas han publicado estos cuentos en chedungun, español y catalán para el Programa de Apoyo a la Educación Intercultural Bilingüe de la Comuna de Alto Bío Bío (Chile).

Chilian and Catalan institutions have published 3 children books in Chedungun, Spanish and Catalan for the Programme of Suport to Intercultural Bilingual Education in the Community of Alto Bío Bío (Chile).

linea de separación

Per una millor convivència a Amèrica Llatina

El CIDOB va organitzar al novembre de 2007 unes jornades sobre seguretat i convivència. A líniazero hem fet el llibre que recull les ponències presentades, dins del segell km 13.774 de Casa Amèrica Catalunya.


coberta del llibre Convivencia y seguridad en Iberoamérica

 

El CIDOB organizó en noviembre de 2007 unas jornadas sobre seguridad y convivencia en Iberoamérica, ahora recogidas en este libro editado por líniazero dentro del sello km 13.774 de Casa Amèrica Catalunya

The congress on internal security in Latin America organized in November, 2007 by CIDOB is now available in this book published by líniazero under the imprint km 13.774.

 

La Coctelera

 • Vam fer l'exposició del CREAF

  Itinerant, per explicar les línies de treball d'aquest centre d'investigació forestal que celebra enguany el seu 20è aniversari. Fins al 20/11 la podeu veure a la Universitat de Barcelona, Gran Via 585, BCN.

  foto expo creaf

 • Un dibuix de...

  ...

  ... Tere Guix, dissenyadora gràfica.

 • Caruso

  El còctel refrescant amb el qual el carismàtic cantant sovint s'aclaria la gola i potenciava la seva capacitat vocal. Malgrat els rumors, sembla que no va aconseguir mai petar cap vidre amb la veu. Ni tan sols amb l'ajuda del còctel. Vaja.

  1/3 de ginebra seca
  1/3 de vermut sec
  1/3 crema de menta

  Barregeu els ingredients a la coctelera amb gel i remeneu. Coleu i serviu en copa baixa.

  En una coctelera con hielo mezclar los ingredientes. Colar y servir en copa baja.

  Shake gin, dry vermouth and peppermint with ice cubes. Strain and serve in a low glass.


Si no voleu rebre més el nostre butlletí envieu un mail a lz@liniazero.com posant en l'assumpte "baixa"