Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Campus per la Pau: educar per resoldre problemes

El Campus per la Pau de la UOC acaba de treure la revista corresponent a l'any 2010-2011, amb nous articles i entrevistes sobre la universitat humanitària, cooperació, resolució de conflictes i ecouniversitat.

A líniazero n'hem fet el disseny (Pau de Riba), la realització editorial (en català, castellà i anglès) i la producció (Syl).

imatge llibreta imatge llibreta

 

CAMPUS POR LA PAZ: educar para resolver problemas > la revista correspondiente a 2010-2011, con nueva información sobre universidad solidaria, cooperación, resolución de conflictos y ecouniversidad. Hemos hecho el diseño, la realización editorial, también en castellano, y la producción.

CAMPUS FOR PEACE: Educating to solve problems > the 2010-2011 issue offers new articles ane interviews on humanitarian university, cooperation, conflict resolution and ecouniversity. We have designed the magazine, edited it and produced it, also available in English.

linea de separación

Nou llibre de la col·leció Pòsits del MUHBA

El Museu d'Història de Barcelona analitza en profunditat el fenomen del barraquisme, de la ciutat informal que entre els els anys deu i vuitanta del segle XX es va estendre a batzegades entre Montjuïc i Besòs. Conté articles de diversos estudiosos i també testimonis personals.

A líniazero hem coordinat l'edició en els dos idiomes; el disseny de la col·lecció és de Mario i Nieves Berenguer.

 

imatge llibreta  

El Museo de Historia de Barcelona (MUHBA) ha publicado este volumen en el que analiza en profundidad el fenómeno del barraquismo en el siglo XX en Barcelona. En líniazero hemos coordinado las ediciones en catalán y en castellano.

In this book, the Barcelona History Museum (MUHBA) analizes the shack areas that developed during the 20th century in Barcelona. We have coordinated both the Catalan and the Spanish editions.

 

linea de separación

 

La Coctelera

 • Aquest any anirem a la FIRA DEL LLIBRE DE FRANKFURT.

  Tenim concertades diverses entrevistes per presentar la nostra empresa i dos llibres en els quals estem treballant: un facsímil dels esboços de Masriera i un llibre de fotografies de nus fetes per Koen Suidgeest, un projecte fet en col·laboració amb el GEPAC amb el que volem contribuir a la conscienciació sobre el càncer de mama.

 • Si passeu per LONDRES no us perdeu aquesta llibreria:

  BOOKARTBOOKSHOP > llibres d'artista de tota mena, un racó gairebé impossible.

 • Banderes d'estiu ...  "Les Banderes d'Estiu són els símbols dels Estats Impossibles, dels Estats d'Ànim que, traduïts en colors, són més veritat que les ideologies i els valors que les banderes dels estats ens volen transmetre."

  Pep Puig, pintor.
 • Ja ens has trobat a facebook?


Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa