Si no podeu visualitzar correctament el contingut, feu clic aquí

El Tibidabo més a prop

De la memòria al futur del parc màgic de Barcelona

En la mateixa sèrie de llibres publicats per B:SM en què el 2007 sortia Montjuïc Barcelona Parc Central , enguany es presenta aquest llibre dedicat al Tibidabo.

Daniel Venteo, Rosa Regàs, Dani Freixes i Anna Cabanillas escriuen sobre el passat, present i futur del parc, emmarcat en l'escenari privilegiat que és la serra de Collserola.

Un llibre molt il·lustrat, divulgatiu, amb un ressò de sentiments i molt proper gràcies als escrits de 58 persones que han fet del parc màgic una part de la seva vida.

Presentació:

29 d'abril de 2008, 19h

Teatre Nacional de Catalunya / Barcelona

coberta de Montjuic Parc Centrral coberta de Tibidabo

Daniel Venteo, Rosa Regàs, Dani Freixes i Anna Cabanillas escriben sobre el parque más mágico de Barcelona. Un libro muy ilustrado, al que otras 58 personas de diferentes ámbitos han querido aportar sus puntos de vista.

A book about the popular Tibidabo amusement parc. To people in the Barcelona area it is probably the only park commonly shared by all generations and backgrounds. Magical and unforgetttable.

linea de separación

El CREAF estrena logo

Una nova marca per a una nova època

logotip del Creaf i aplicacions

Hem dissenyat la nova marca del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals de la UAB, dintre de les celebracions del seu 20è aniversari.

El CREAF va ser creat l'any 1987 com a centre públic de recerca amb la finalitat d'impulsar la investigació bàsica i aplicada en ecologia terrestre. El van impulsar la Generalitat de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i posteriorment es va incorporar la Universitat de Barcelona (UB). El CREAF té la seu al campus de Bellaterra de la UAB  i actua en tots els àmbits geogràfics, des del local fins a l'internacional. Actualment hi treballen unes 180 persones.

La nova marca és una evolució de l'antiga, amb la qual el CREAF havia iniciat les activitats i que l'havia identificat en la seva trajectòria. En conseqüència, assumeix l'arbre com a símbol, en una versió més conceptual, i les sigles com a denominatiu que l'identifica.

La nueva marca de CREAF es una evolución de la anterior, con la que este centro de investigación forestal se había identificado durante sus 20 años de existencia.

The new logo designed for CREAF derives from the original one, which identified this forestry research center for over 20 years.

linea de separación

Més visibilitat de les llibreries

A quina llibreria puc trobar aquests llibres?

coberta de Cooperació cultural coberta de La provincia flotante coberta de Llengües d'Amèrica

coberta de Cementiri de Poblenou coberta de El primer n«vol

Estem convençuts que cada llibre té un conjunt, més o menys extens, de lectors potencials i farem el que estigui a les nostres mans per traçar els camins que portin cada títol al seu lector.

Un element essencial és el diàleg fluid amb els llibreters i distribuïdors que es preocupen que els llibres editats per líniazero estiguin a l'abast de tota persona interessada. Això ens importa.

Per això, ara hem incorporat al nostre web informació de les llibreries amb les que treballem. Trobareu les dades en cada un dels títols que estan a la venda. Per altres llibres, escriviu-nos sisplau a lz@liniazero.com

Als llibreters: us recordem que el nostre distribuïdor a Catalunya és SEC (Serveis Editorials de Catalunya, 93 436 7222), i que la nostra vocació és ajudar-vos en la vostra feina.

 

Ahora es fácil saber dónde encontrar nuestros títulos: en el web constan las librerías. Para otras demandas, escríbanos por favor a lz@liniazero.com

Finding our books nowadays is a lot easier: on our website you will find details of bookshops that have them on sale. For other requests, please write to us at lz@liniazero.com

 

La Coctelera

 • A líniazero hem fet dos anys!

  Gràcies per acompanyar-nos! No cal dir que comptem amb vosaltres en el nostre tercer any i com a mínim els 10 següents!

  coberta llibreta liniazero coberta llibreta liniazero

 • Seminari entorn a la cultura

  Håkan Henning , expert en comunicació cultural, va venir per impartir un seminari sobre experiencies d'èxit realitzades a Suècia.

  foto seminari Hakan Henning

 • El segell KM 13.774 surt al carrer

  El nou segell editorial es va presentar a l'auditori de Casa Amèrica Catalunya, i donarà un impuls més sostingut als llibres d'aquesta entitat. Per al 2008 es preparen 5 nous títols.

  llibres del segell km 13774

 • Regal nadalenc

  Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, va triar va La ciutat infinita com a regal de Nadal.

  coberta de La ciutat infinita

 • Un dibuix de...

  ...

  ... Susan Aumann
  www.susan-aumann.com

 • Frozen Strawberry Daiquiri

  Els daiquiris venen de Cuba, on sembla que se'ls coneix des de principis del s. XX. Aquesta variació, feta amb maduixes ben vermelles, és molt adient per a persones apassionades:

  1/2 de rom blanc
  1/4 de licor de maduixa o maduixes triturades
  1/4 de suc de llima
  gel triturat
  1 cirereta

  Bateu finament el rom, la fruita i uns glaçons en una batedora. Serviu en copa plana amb la cirereta al fons, molt gel triturat i una canya curta.

  Batir bien el ron, las fresas o jarabe, la lima y unos cubitos de hielo. Servir en copa baja con una guinda en el fondo, mucho hielo triturado y una pajita corta. Un daiquiri para gente apasionada.

  Place rum, strawberries, lime and ice cubes in a blender. Blend until smooth. Serve in a low glass with a cherry at the bottom and filled with crushed ice. A passionate drink for passionate people

 • La maduixa

  S'omple la copa de roig robí
  i la maduixa hi sura contenta,
  tant la Valentina com el Valentí
  celebren el sant amb gust de menta.

  Es fa vermella la maduixa
  i l'aire es torna més roent,
  ja no sap si -mmh...- li toca la cuixa
  ni si ha de sortir corrent.

  Diu que és el dia de l'amoooor,
  brindem per tan gran alegria
  quan la maduixa amb delit es fon
  i l'esperit amb el setè cel somnia.

   


Si no voleu rebre més la nostra newsletter envieu un mail a lz@liniazero.com posant en el assumpte "baixa"